Ajax alarmsystemen

Het perfecte alarmsysteem!

Door de hypermoderne draadloze alarmsystemen wordt het voor de inbrekers van tegenwoordig steeds moeilijker om nog echt ‘zaken te doen’. Wie kiest voor een Ajax alarmsysteem die vertrouwt op een draadloos alarmsysteem dat altijd is uitgerust met de meest moderne en geavanceerde apps en functionaliteiten. Het buitengewoon slimme alarmsysteem is bovendien razendsnel en als eigenaar ben je continu op de hoogte van wat er rond het beveiligde pand gebeurt, simpelweg door een veilig koppeling (en bediening) met je smartphone. Ook over de levensduur en zomaar een zwart beeldscherm hoef je je allesbehalve zorgen te maken. De batterijen die bij dit systeem hoen kennen namelijk een levensduur tot wel zeven jaar.

Meest onderscheiden merk

Het bekende merk werkt zoals het een groot merk betaamt met alleen de beste en nieuwste apparatuur en op de betrouwbare en veelgebruikte 868Mhz. De op de Ajax-hub aangesloten draadloze componenten hebben een directe verbinding. De systemen detecteren alles, zelfs een openstaande deur of raam. Niet voor niets is Ajax het meest onderscheiden beveiligingsmerk in Europa, speciaal als het gaat om de draadloze alarmsystemen. Bereik is ook al nooit een probleem. Ajax heeft de beste repeaters en beschikt over een buitenmelder die dus prima werkt op afstand van de centrale. Het tekent de vooruitgang die gemaakt wordt binnen de veiligheidsbranche. Het bereik is bij geen enkele woning of bedrijf een probleem.

Snel en eenvoudig op smartphone te instaleren

Als geen ander merk weet dit gerenommeerde merk innovatie te koppelen aan een functioneel design. Het systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en heeft de mate van betrouwbaarheid al lang en breed bewezen. De verschillende systemen staan bovendien voor snelheid. Wordt er iets gedetecteerd, dan is binnen 0,15 seconde alarm geslagen. Geheid dat de ongenode gasten in die periode niets anders rest dan de aftocht te blazen. De verschillende systemen zijn op maat te maken, volledig naar de wensen van de klant en eenvoudig op tablet en smartphone te installeren. Als je wilt kijk je bijna live naar het beveiligde pand, je kunt er ook voor kiezen alleen in geval van en calamiteit een melding te krijgen. Het is maar net wat je wilt.

Eenvoudig te installeren

De producten van dit merk staan voor betrouwbaarheid en voor innovatie. Het merk is bekend van de bewegingsmelders met microwave detectie of glasbreuk. Ook de technologie met trildetector en magneetcontacten wordt toegepast om altijd optimale zekerheid en veiligheid te garanderen. Hoewel bijzonder geavanceerd en modern, is een dergelijk systeem juist weer heel eenvoudig te installeren. En mocht het onverhoopt niet lukken, doe dan een beroep onze specifieke kennis. Als officieel installateur van dit merk kunnen wij, nadat je uiteraard toestemming gegeven hebt, van afstand meekijken en de instellingen checken en profiteer jij ook snel van een perfect beveiligingssysteem. Je leest hier nog veel meer waarom je kiest voor een ajax alarmsysteem