Ajax alarmsystemen het draadloos alarmsysteem waar je op vertrouwt

Ajax alarm set

Beveiligingssysteem in high end klasse

Ajax alarmsystemen zijn gebruiksvriendelijke beveiligingssystemen in de high end klasse. Functioneel design combineert met een draadloos en efficiënt detectiesysteem. De mobiele APP maakt het heel gemakkelijk het systeem te installeren. Er vindt bij inbraak, wateroverlast of bij brand direct een melding plaats. Die ontvang je op je smartphone. Of de meldkamer krijgt bericht van de noodsituatie en onderneemt actie. Het is een veilig gevoel om een Ajax alarmsysteem geïnstalleerd te hebben. Er zijn diverse sensoren die op de hub zijn aan te sluiten. Bijvoorbeeld bewegingsdetectoren, rookmelders, glasbreukmelders en watermelders

• Bewegingsdetectoren
• Rookmelders
• Glasbreukmelders
• Watermelders

Uitgebreid aanbod met draadloze alarmsystemen

Het brede assortiment met beveiligingssystemen is gevarieerd samengesteld. Er is voor iedere ingang in huis of bedrijf een Ajax-alarm beschikbaar. Naast dat er systemen zijn op het gebied van inbraakpreventie zijn er alarmen voor andere situaties. Bijvoorbeeld als er een brand in huis ontstaat. In dat geval biedt een rookmelder uitkomst die direct een waarschuwing afgeeft dat er rook is geconstateerd. Rookmelders zijn levensreddende middelen en uitstekend te combineren met overige beveiligingssystemen. Bijvoorbeeld in de vorm van bewegingsmelders die op de algemene centrale aan te sluiten is. Een dergelijke detector geeft aan als er beweging in de omgeving is. Het unieke is het bereik dat tot in open veld tot wel tweeduizend meter oploopt. Om in één keer de beveiliging in de basis goed te regelen, is de keuze voor een complete hubkit ideaal. Of voor een uitgebreidere set met camera of met binnensirene.

Hubkit of beveiliging met camera of uitgebreide alarmset

Als je een hubkit aanschaft van het Ajax-alarmsysteem dan is de beveiliging op de simkaart na direct geregeld. Het draadloze beveiligingssysteem bevat naast de centrale of een back-up batterij, magneetcontact, bewegingsmelder en afstandsbediening. De hubkit voorziet tevens in de aanwezigheid van een LAN kiezer en GSM kiezer. Naar wens is het mogelijk om voor een nog uitgebreider alarmbeveiligingssysteem te kiezen met beeld. In dat geval is er sprake van de hubkit met als extra een minidome 2MP IP camera. Vanaf de smartphone is het mogelijk om beelden van de actuele situatie te bekijken. Er is voor iedere situatie een geschikt systeem voor beveiliging beschikbaar. Bijvoorbeeld als er meerdere magneetcontacten of bewegingsmelders gewenst zijn. Of als er een voorkeur is voor een draadloze binnensirene. MR-Beveiliging voorziet met de draadloze alarmsystemen in de beste beveiligingsopties. Je maakt het zo compleet als nodig en een uitbreiding van het systeem is altijd mogelijk.

Beveiliging tot kunst verheven

De beveiliging is met de ontwikkeling van Ajax-alarmsystemen tot kunst verheven. Alle componenten inclusief de behuizing zijn subliem qua design en efficiëntie. De smartphone is een bedieningspaneel voor het beveiligingssysteem. Het gebruiksgemak is bovendien groot met het volledige draadloze karakter. De actuele status is altijd inzichtelijk via de APP. Bijvoorbeeld als er ergens een deur openstaat. Dat zorgt voor een veilig gevoel. Dat Ajax-Systems de beveiliging tot kunst verheven heeft, blijkt onder meer de gestroomlijnde ontwerpen. Bovendien is er een keuze uit wit en uit zwart uitgevoerde alarmsystemen. Het design is van een fantastisch hoog niveau en ook dat straalt vertrouwen uit in het betrouwbare alarmsysteem.

Waarom een Ajax alarmsysteem?

Het belangrijkste is dat je huis op een goede en vooral betrouwbare manier is beveiligd. Het gebruiksgemak telt mee als groot voordeel. Iedereen heeft de mogelijkheid om de beveiliging zelf te installeren. Optioneel is het altijd mogelijk om van de installatieservice van MR-beveiliging gebruik te maken. De systemen voor beveiliging van huis en bedrijf zijn bovendien betaalbaar en het design is onderscheidend. Het systeem is volledig aan de beveiligingsbehoefte aan te passen en naar wens uit te breiden. Elk huis, appartement, bedrijfspand of vakantiewoning is dus optimaal te beveiligen.